XIII. Budapest, Radnóti u. 21/b. info@drsaarykornelia.hu +36(1) 329-58-79
Páciensek részére

Páciensek részére

Akupunktúra

Mikor egy embert megismerek, először alaposan kikérdezem. Itt az általa megélt tünetek, érzések, és azok kiváltó okai, történései érdekelnek. Közben megfigyelem a hangját, tekintetét, mozdulatait, bőrét.

Akupunktúra elolvasása...

Homeopátia

KEDVES BETEGEK, BARÁTOK, ISMERŐSÖK.-koronavírus járvány javaslatok

A  járvány kapcsán összeraktam orvos kollégáimmal közösen egy javaslatot a koronavírus járvány megelőzésére és kezelésére.

Homeopátia elolvasása...

Depresszió vagy Energiahiány?

Ma Magyarországon a felnőtt lakosság kb. 15 %-át kezelik depressio dg.-l. A dolgozat célja, hogy felhívja a figyelmet a valódi depressio és az egyéb eredetű kimerüléses állapotok elkülönítésére. Majd a Hagyományos Kínai Orvoslás /HKO/ szemszögéből tárgyalja a kezdeti energiahiány okait, kórélettanát. A HKO gondolkodásmódját néhány eset kapcsán mutatja be

Depresszió vagy Energiahiány? elolvasása...

Jóga

 Jóga gyakorlatok egészségünk megőrzése érdekében ...

Jóga elolvasása...

Pszichoterápia-pszichodráma

Tekintettel arra, hogy a résztvevők nagy része a rendelőben megforduló páciens, a csoportterápia vagy pszichodráma sajátos válfaját művelem. Ebben nagyobb hangsúlyt kap a testi tünetekből ill. testi elváltozásokból kiinduló játék.

Pszichoterápia-pszichodráma elolvasása...

Hogyan fogyaszt az akupunktúra

Az akupunktúra legszélesebb körben a fogyókúrával kapcsolódva terjedt el Magyarországon. Köztudott, hogy tűket használ gyógyító eszközül, s Kínából származik. Ettől némi misztikus köd is körüllengi.

IME NÉHÁNY TANÁCS FOGYÓKÚRÁZÓKNAK:

Hogyan fogyaszt az akupunktúra elolvasása...

Tisztítókúrák

 Az alábbiakban recepteket olvashatnak, melyet használat előtt minden esetben konzultálják meg kezelő orvosukkal.

Tisztítókúrák elolvasása...

Gyermek paciensek

Véleményem szerint csecsemőt legjobb, legkönnyebb homeopátiával kezelni – javasolom homeopata gyerekorvos megkeresését, aki az oltásokat is megfelelő időben adja be.

Gyermek paciensek elolvasása...

DIÉTÁS ÉS ÉLETMÓD TANÁCSADÁS

 A betegségek keletkezésében fontos tényező a helytelen táplálkozás és életmód. Biológiai óránk szerint kellene enni, aludni, mozogni.

Diétás és életmódtanácsadás elolvasása...

Gyakran Ismétlődő Kérdések

Fájni fog?  Hány kezelés kell? Hogyan hat az akupunktúra? Mi a moxázás? Mit csináljak otthon, hogy gyorsabban gyógyuljak?

Gyakran Ismétlődő Kérdések elolvasása...

Riport velem - Természetgyógyász magazin 2021.aug.

Riport velem - Természetgyógyász magazin 2021.aug. elolvasása...

Pillanatképek a pszihodrámáról

 Ez nem kultúrkonzerv! Itt nincs semmi előre kitalálva. Abban a percben születik a szöveg, a rendezés elképzelése. A főszereplő végigjátssza az összes szerepet. Na és a szereplők kiválasztása- zseniális!. Mintha tudnák, mi van bennem, mit tudok épp akkor a legjobban eljátszani!- Ilyeneket hallottam a pszihodrámáról, de ezek után sem volt több fogalmam a dologról, mint annak előtte.

Pillanatképek a pszihodrámáról elolvasása...

Árjegyzék

Aktuális árjegyzék

Árjegyzék elolvasása...

Betöltés...