XIII. Budapest, Radnóti u. 21/b. info@drsaarykornelia.hu +36(1) 329-58-79

PÁCIENSEK RÉSZÉRE

Akupunktúra

Mikor egy embert megismerek, először alaposan kikérdezem. Itt az általa megélt tünetek, érzések, és azok kiváltó okai, történései érdekelnek. Közben megfigyelem a hangját, tekintetét, mozdulatait, bőrét.

Akupunktúra elolvasása...

Homeopátia

KEDVES BETEGEK, BARÁTOK, ISMERŐSÖK.-koronavírus járvány javaslatok

A  járvány kapcsán összeraktam orvos kollégáimmal közösen egy javaslatot a koronavírus járvány megelőzésére és kezelésére.

Homeopátia elolvasása...
 

Tovább a Páciensek részére oldalra...

ORVOSOK SZÁMÁRA

Elméleti továbbképzés

 Jártassági vizsgával rendelkező orvosok részére a Semmelweis Egyetem által akkreditált képzést tartok .

Elméleti továbbképzés elolvasása...

Gyakorlati továbbképzés

Minden 2.hónap 3. péntekén gyakorlati képzést és beteg bemutatót tartok, melynek része a kikérdezés, diagnózis felállítása, megtekintés, speciális szúrási kombinációk.

Gyakorlati továbbképzés elolvasása...
 

Tovább az Orvosok számára oldalra...

GYÓGYULT ESETEK

Dr. F.M. 32 éves jogász

Kolléganőm ajánlotta a doktornőt. Rajta és testvérén sokat segített. Sokfajta panaszom volt. Mindig csak eggyel foglalkoztak az orvosok, s a kezelések következtében a másik kiújult. Főleg visszatérő hólyaghuruttal és mentsruációs zavarral küszködtem. A doktornő rögtön összefüggést látott a kettő között, felfedezett nőgyógyászati gyulladást is. Figyelembe vette az egyéb, igen zavaró tüneteimet, mint a fejfájásaim, alvászavarom, emésztési problémáim. El is magyarázta, hogy függenek össze az egyes tünetek. Akupunktúrával és homeopátiával kezelt. Először a hólyaghurutom szűnt meg, majd menstruációs görcseim és fejfájásom. A testi tünetek eltűnésével párhuzamosan azt vettem észre, hogy rendeződött szüleimmel a kapcsolatom. Elkezdtem verseket írni- könyvben megjelentek, s meglátogatott a szerelem.

A.K. 75 éves diplomata

Kb. 20 éve járok a doktornőhöz. Nagyon sokféle bajom gyógyította meg ill. karban tartja. Volt magas vérnyomásom, zöldhályogom, infarctusom, hólyag daganatom. Mindezek nem okoznak panaszt. Tünetmentesen élek, sokat utazom, jók a laborleleteim. Biztosan nem gyógyultam meg, de nem érzem magam betegnek a havi egy kezeléssel.

Dr. F.K. 67 éves fogorvos

A kardiológusom küldött Kornéliához, mert nem jól reagáltam a szívgyógyszerekre-ritmuszavarom és szívtáji fájdalmaim voltak, és állandóan begyulladt a szemem, ami akadályozott a munkámban is. Fájtak a kezemen a kisizületek, ez is aggodalommal töltött el.  Ő közölte, hogy a májam-epém és a hasnyálmirigyem működik rosszul, az hat ki a szivemre és a szememre. Akupunktúrát, homeopátiát kaptam, majd később máj és hasnyálmirigy tisztítást csináltatott többször is. Számomra addig elképzelhetetlen mennyiségű méreganyag ürült ki a májamból. Szívpanaszaim hamarosan elmúltak. A tisztításokkal párhuzamosan szűntek meg a szemgyulladások, izületi gyulladások . Most friss és energikus vagyok, ugyanúgy dolgozom, mint régen, sportolok is.

 

GYÓGYÍTÓINK

dr. Saáry Kornélia

Akupunktúrás orvos vagyok. Aktívan használom a homeopátiát és a pszichoterápiát. A magánrendelőm fő profilja: akupunktúra, homeopátia, pszihoterápia, pszihodráma.

dr. Engelthaler Gabriella

A hagyományos kínai orvosláson belül elsősorban akupunktúrával foglalkozom. 

Konzulens Orvosok Névsora

Itt találja azon orvosok nevét és elérhetőségét, akikkel konzultálunk.  

dr. Medgyesi Eugénia

Akupunktúrás orvos, bőrgyógyász - kozmetológus. Számos bőrbetegséget kezel sikeresen akupunktúrával, de mint a hagyományos kínai orvoslásban járatos orvos, természetesen más betegségeket is gyógyí...

 
Betöltés...